Jubileum                     

ida Elisabeths kunstforlag                               Siste nytt: NY BOK OM INDIA! Se bøker om India.

                                                                                  


Mail: elissing@online.no

Tlf 32 796373                                                                                                                                      

              Mobil: 95 45 19 74 (ikke sms! bruk mail)


Kalenderen for 2023 (37. utgave!) kommer i mai!


ÅPENT I GALLERI TÅRNHUSET PÅ FILTVET - Se Utstillinger!ida Elisabeths kunstforlag fylte 30 år! Stor feiring i Galleri Finsrud, Drøbak, juni 2016 - se egen fane!ida Elisabeths kunstforlag fylte 30 år!

                                                 Jubileum

        ida Elisabeths kunstforlag fylte 30 år i 2016!

ida Elisabeths kunstforlag ble startet i 1986 av Elisabeth Jørgensen Singh (kunstnernavn: ida Elisabeth) f. i Drøbak i 1956.


Utgivelsene har stort sett vært basert på hennes naivistiske malerier av gamle hus, dyr og kulturlandskaper. Hun har utgitt 22 bøker,  48 kunstkalendere, over 400 forskjellige kunstkort, og hadde i drøyt to tiår full distribusjon til de aller fleste bokhandlere og en mengde andre butikker i hele landet (det ble etterhvert ødelagt av kjededannelsen i alle bransjer).


Elisabeth har holdt mange store utstillinger, og har drevet galleri i Holmsbu i 20 år. Hun har opp gjennom årene hatt flere ansatte, både på kontorsiden og i galleriet.


I 2015 fikk hun utgitt boken "Oh... India!" på forlaget Good Times Books i New Delhi i India. Den handler om India i dag, sett mot en bakgrunn av indisk historie, og ble lansert på World Book Fair i New Delhi. I 2016 kom 2. utgaven, som ble presentert på en stor PR-turne i Punjab i februar, med pressekonferanser og opplesninger både i Amritsar, Jalandhar og Chandigarh.


Elisabeth har latinartium, er utdannet cand.mag. med fagkretsen tysk,  fransk og statsvitenskap, og snakker flytende hindi (har vært indisk gift). Hun var ansatt i TANO (et forlag i Aschehoug-gruppen) som redaktør for fagene organisasjon og ledelse før hun startet egen virksomhet.


Utfyllende opplysninger finnes bakerst i Power Point-presentasjonen som ble laget i forbindelse med 30-årsjubileet, og som sendes deg på forespørsel.


30-årsjubileet ble feiret med en stor jubileumsutstilling i Galleri Finsrud i Drøbak 14.- 16. juni 2016.
For mer informasjon ring tlf 32796373 eller

mail: elissing@online.no