Jubileum

ida Elisabeth 2017

Jubileum

ida Elisabeths kunstforlag fylte 30 år i 2016!

ida Elisabeths kunstforlag ble startet i 1986 av Elisabeth Jørgensen Singh (kunstnernavn: ida Elisabeth) f. i Drøbak i 1956.

 

Utgivelsene har stort sett vært basert på hennes naivistiske malerier av gamle hus, dyr og kulturlandskaper. Hun har utgitt 22 bøker, 48 kunstkalendere, over 400 forskjellige kunstkort, og hadde i drøyt to tiår full distribusjon til de aller fleste bokhandlere og en mengde andre butikker i hele landet (det ble etterhvert ødelagt av kjededannelsen i alle bransjer).

 

Elisabeth har holdt mange store utstillinger, og har drevet galleri i Holmsbu i 20 år. Hun har opp gjennom årene hatt flere ansatte, både på kontorsiden og i galleriet.

 

I 2015 fikk hun utgitt boken "Oh... India!" på forlaget Good Times Books i New Delhi i India. Den handler om India i dag, sett mot en bakgrunn av indisk historie, og ble lansert på World Book Fair i New Delhi. I 2016 kom 2. utgaven, som ble presentert på en stor PR-turne i Punjab i februar, med pressekonferanser og opplesninger både i Amritsar, Jalandhar og Chandigarh.

 

Elisabeth har latinartium, er utdannet cand.mag. med fagkretsen tysk, fransk og statsvitenskap, og snakker flytende hindi (har vært indisk gift). Hun var ansatt i TANO (et forlag i Aschehoug-gruppen) som redaktør for fagene organisasjon og ledelse før hun startet egen virksomhet.

 

Utfyllende opplysninger finnes bakerst i Power Point-presentasjonen som ble laget i forbindelse med 30-årsjubileet, og som sendes deg på forespørsel.

 

30-årsjubileet ble feiret med en stor jubileumsutstilling i Galleri Finsrud i Drøbak 14.- 16. juni 2016.

 

 

 

For mer informasjon ring tlf 32796373 eller

mail: elissing@online.no

 

 

 

ida Elisabeths kunstforlag fylte 30 år!

 

 

ida Elisabeths kunstforlag Siste nytt: NY BOK OM INDIA! Se bøker om India.

Kalender for 2019 er klar!

Mail: elissing@online.no

Tlf 32 796373

 

ida Elisabeths kunstforlag fylte 30 år! Stor feiring i Galleri Finsrud, Drøbak, juni 2016 - se egen fane!